Elektro 32 tot 40 uur

Geloof je in de kracht van gewoon doen? En wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan zou P. Jansen weleens de ideale werkplek voor je kunnen zijn. Als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche zijn we niet alleen toonaangevend in wat we doen, maar ook in hoe we dat doen. Onze bedrijfscultuur – met vijf kenmerkende werkwaarden – is zelfs ons belangrijkste bezit.
 

We zijn op zoek naar een:

Elektromonteur

  • Die zelfstandig elektro werkzaamheden kan uitvoeren.  

Over de functie 

Als elektromonteur ga je elektrische installaties aanleggen, onderhouden en storingen oplossen in de regio West-Brabant. Afwisseling genoeg, want we werken in de renovatie, nieuwbouw, utiliteit, monumenten, etc. Bij ons werk je elke dag voor andere klanten. Denk hierbij o.a. aan particulieren, scholen, bedrijven en zorginstellingen. Het werk verdelen we over onze elektromonteurs en hulpmonteurs op basis van kennis en kunde. Als het gaat, houden we rekening met persoonlijke voorkeur voor klanten of projecten op gebied van verlichting, intercominstallaties of databekabeling. Aan het team wordt leiding gegeven door een praktijkman die de taal van de werkvloer spreekt. Wel zo prettig!

Dit breng je mee:

Voor deze functie zoeken we iemand die de opleiding tot elektromonteur op niveau 3 heeft afgerond. Je beschikt over voldoende relevante werkervaring om zelfstandig elektro werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid om dit certificaat te gaan halen. Omdat jij zelfstandig op pad gaat, is het belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B. Tot slot heb jij een klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en commerciële instelling.

Bij P. Jansen Installatietechniek…

P. Jansen Installatietechniek B.V. is al jaren een bekende naam in Bergen op Zoom en verre omstreken. Ons bedrijf bestaat dit jaar maar liefst 85 jaar en is gevestigd aan de Kruisakkers 4 in Bergen op Zoom. Wij maken onderdeel uit van de Kemkens groep. We leveren maatwerk op het gebied van warmtetechniek en doen veel aan duurzame ontwikkelingen. Je kunt bij ons terecht voor warmtepompen, C.V.-ketels, zonnepanelen, loodgieterswerk, ventilatietechniek, elektrotechniek en Service & Onderhoud. Ook hebben we een internet- en balieverkoop voor zelfbouwers en particulieren. Dit alles doen we met passie en heel veel plezier!

Dit is wat we je bieden:

  • Een fulltime baan met reguliere werktijden;
  • Prima salaris wat aansluit bij de functie en jouw ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden minimaal conform de CAO Technisch Installatiebedrijf, met o.a. 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen;
  • Een jaarlijkse maximale bonus van €1.000 netto (verdeeld over de kwartalen);
  • Deelname pensioenfonds metaal;
  • De mogelijkheid tot bijscholing via cursussen en opleidingen;
  • Waardering en een direct dienstverband bij P. Jansen Installatietechniek;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Sollicitatiestappen

Laat van je horen!

Geloof je in de kracht van gewoon doen? En wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan leren we je graag kennen. Klik op ‘Solliciteren’ en we drinken snel een kop koffie. Of een colaatje natuurlijk. 

Solliciteer

Contactpersoon vacature

Ruud Segers

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.