Stages en bijbanen

Stages
Stages

Een stage is de ideale manier om ons bedrijf te leren kennen. Én om alvast een beetje te wennen aan ‘het werkende leven’ natuurlijk. Daarom bieden we zowel stagemogelijkheden voor: mavo, havo en vwo leerlingen en vmbo’ers, hbo’ers en wo’ers. 

Goed nieuws: als stagiair bij Kemkens ben je meteen één van ons. Koffie halen kunnen onze medewerkers zelf wel, dus je draait vanaf dag één volop mee in ons bedrijf. Zo leer je ons en de installatiebranche namelijk het beste kennen.

Natuurlijk levert een stage je veel nieuwe kennis en waardevolle ervaring op. Maar je ontvangt ook een maandelijkse vergoeding voor je inzet. En volg je een studie op een hogeschool of universiteit? Dan kun je bij ons misschien wel je afstudeeronderzoek doen!

Stages
Bijbanen
Bijbanen

Zit je op de middelbare school en wil je een leuk zakcentje verdienen? Ook dan kun je bij ons aankloppen. Met een bijbaan bij Kemkens leer je de wereld van de techniek snel goed kennen. En het is nog lekker betaald ook!

Als bedrijf in de installatiebranche verzetten we iedere dag heel wat werk. En daar kunnen we altijd hulp bij gebruiken! Met een bijbaan bij Kemkens doe je dan ook meteen werk dat ertoe doet. Van een technische job tot en met een bijbaan op kantoor: bel ons gerust eens voor de mogelijkheden.

Bijbanen

Laten we kennismaken!

Neem contact op met Nikki Kurvers

Specialist arbeidsmarktcommunicatie & recruitment

+31 613988785