Zij-instroom

Wil je graag een carrièreswitch maken? En droom je van een baan in de techniek? Maar heb je daarvoor (nog) niet het juiste papiertje in huis? Geen probleem! Bij Kemkens leiden we je graag op. 

Bekijk onze opleidingen  Meld je aan voor een meeloopdag

Een baan in de installatietechniek, de juiste keuze!

De techniek sector heeft nu én in de toekomst steeds meer mensen nodig. Nederland moet in 2050 aardgasvrij zijn. Op dit moment bevinden we ons midden in deze energietransitie. Samen hebben we dus een flinke klus te klaren. Een baan in de installatietechniek is dan ook dé juiste keuze.

Ontdek wat je echt wilt!
Ontdek wat je echt wilt!

Dat je een carrièreswitch wil maken staat vast. En dat dat in de richting van techniek is ook. Maar of je richting de rol van servicemonteur, installatiemonteur of werkvoorbereider wil nog niet. Of wellicht past een andere rol toch nog beter bij je. Daar komen we graag samen met je achter. We starten met een kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan ga je 1 dag meelopen op verschillende afdelingen, zodat jij de juiste keuze kan maken. Heb je je keuze gemaakt? Dan starten we met het omscholingstraject. Hoe dat eruit ziet, lees je hieronder! 

 

 

Ontdek wat je echt wilt!

Omscholingstraject monteurs

Om je zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen het installatievak hebben we 2 mogelijkheden. Het volgen van een bbl-traject of het volgen van een maatwerktraject.

Bbl-traject
Tijdens je bbl-opleiding bij Kemkens combineer je leren en werken. 4 dagen per week ga je met onze ervaren monteurs op pas. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak. Eén dag in de week volg je theorielessen op school of in ons eigen Kenniscentrum. Tijdens deze lessen krijg je de theorie die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. En tijdens het werken kun je de theorie direct in de praktijk toepassen.

Maatwerktraject
Liever niet meer voor 3 à 4 jaar de schoolbanken in? Samen kijken we welk maatwerktraject we het beste in kunnen zetten voor jou.  

Ontdek wat het beste bij je past

Weet je nog niet helemaal welke richting het beste bij je past? Meld je aan voor een meeloopdag! 

Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail adres:*
Woonplaats:*
Interessegebieden: