Over ons

Als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche zijn we toonaangevend in wat we doen, namelijk: zekerheid bieden als het gaat om warmte en comfort. Maar net zo onderscheidend zijn we in hoe we dat doen. Onze bedrijfscultuur is misschien wel ons belangrijkste bezit.  

Ons werk
Ons werk

Een cv-installatie in een woning? Een warmtepomp voor een nieuwbouwwijk? Of de zonnepanelen op het dak van een ziekenhuis? Als ervaren specialist in de installatiebranche werken we overal in Zuid-Nederland. Met ons kundige team van medewerkers bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarom tref je onze busjes niet alleen in een woonwijk, maar bijvoorbeeld ook bij een zwembad, zorginstelling of bedrijfsverzamelgebouw.

Ons werk

Kemkens in cijfers

  • Opgericht in 1849
  • Ruim 850 medewerkers
  • 6 vestigingen in Brabant en Zeeland
Onze cultuur
Onze cultuur

Ons familiebedrijf groeit hard. En alles wijst erop dat we dat ook de komende jaren blijven doen. Om te zorgen dat we blijven wie we zijn, hebben we vijf werkwaarden opgesteld: Gewoon doen - Gedreven - Gezellig - Samen - Aandacht. Samen geven ze een goede indruk van wat je kunt verwachten van ons bedrijf. 
 

Ontdek onze 5 werkwaarden

Onze cultuur
Onze vestigingen
Onze vestigingen

Met zes locaties in Brabant en Zeeland is er altijd een Kemkens-vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kunt.
Ons hoofdkantoor staat in Oss. 

 

Bekijk onze vestigingen

Onze vestigingen

Laten we kennismaken

Heb je vragen, wil je solliciteren of kennismaken?

Neem contact met ons op!