Onze cultuur

Ons familiebedrijf groeit hard. En alles wijst erop dat we dat ook de komende jaren blijven doen. Om te zorgen dat we blijven wie we zijn, hebben we vijf werkwaarden opgesteld. Samen geven ze een goede indruk van wat je kunt verwachten van ons bedrijf.

1. Gewoon doen

Natuurlijk denken we goed over de dingen na. Maar als échte aanpakkers gaan we het liefste gewoon aan de slag. Zónder dat we daar vervolgens heel interessant over doen. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Maar ondertussen maken we al onze beloftes waar.

Bekijk de video om te zien hoe Jan en Joost ‘t gewoon doen!

2. Gedreven

We willen immers elke dag het beste uit onszelf halen. En het beste, dat willen we natuurlijk ook voor onze klanten. Bij ons ben je nooit uitgeleerd en kun je jouw ambities waarmaken. Zo blijven we vooroplopen in de energietransitie.

Benieuwd naar de drive van Martijn en Suze? Bekijk de video!

3. Gezellig

Plezier maken zit in onze genen. Daarom blinken we niet alleen uit in ons werk, maar ook in het vieren van bijzondere momenten. Onze belachelijk gezellige kerstborrel is daarvan misschien wel het allerbeste voorbeeld…

Meer voorbeelden? Die hoor je van Inge en Talha in deze video!

4. Samen

Van monteurs tot kantoormedewerkers: we leveren allemaal een onmisbare bijdrage aan ons bedrijf. Daarom behandelen we elkaar met respect en we vullen elkaar aan. Want iedereen weet: Kemkens zijn we samen.

Wat dat in de praktijk betekent? Sandra en Ramish vertellen het!

5. Aandacht

Aandacht voor ons werk, onze klanten en onze partners is superbelangrijk. Maar aandacht voor elkáár is dat ook. Gewoon even vragen hoe het met iemand gaat dus. Of een simpel schouderklopje geven. Zonder aandacht geen succes!

Waarom aandacht een werkwaarde is? Luister naar Pascal en Demi!