Terug naar vacatures

Servicemonteur warmtepompinstallaties

Solliciteer
Regio Drechtsteden / Altena Service & Onderhoud 32 tot 40 uur

Geloof je in de kracht van gewoon doen? En wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan zou De Werkendamse Verwarmingscentrale weleens de ideale werkplek voor je kunnen zijn. Als duurzame technische dienstverlener in de installatiebranche zijn we niet alleen toonaangevend in wat we doen, maar ook in hoe we dat doen. Onze bedrijfscultuur – met vijf kenmerkende werkwaarden – is zelfs ons belangrijkste bezit.

We zijn op zoek naar een:

Servicemonteur warmtepompinstallaties

 • Zorg jij er graag voor dat onze klanten een energiezuinige, veilige en goed onderhouden warmtepompinstallate hebben?
 • En is geen storing te moeilijk voor jou? 

Dan gaan we graag met je in gesprek. Helemaal als je wil werken bij een ambitieus, no-nonsense en oergezellig familiebedrijf dat hard groeit. 

Over de functie

Mensen helpen, dat doe je graag. Jij bent dagelijks onderweg van klus naar klus. Via je device weet je waar je naartoe moet voor inregelen, onderhoud of een storing. Met jouw achtergrond en kennis weet je alle werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. Je denkt logisch na bij het oplossen van storingen en zorgt ervoor dat alles weer werkt zoals het moet. Ook signaleer je wanneer een installatie mogelijk aan vervanging toe is. Dit doe je allemaal met een glimlach, want jij bent het visitekaartje van ons bedrijf. Tot slot vind je het interessant om nieuwe dingen te leren. Zo blijf je helemaal bij in jouw vak als servicemonteur.

Dit breng je met je mee: 

 • Minimaal een mbo niveau 3 diploma 
 • Een F-gassen diploma of de bereidheid deze te halen
 • De bereidheid om deel te nemen aan storingsdiensten
 • Werkervaring binnen de installatie- of elektrotechniek
 • Een VCA certificaat of de bereidheid deze te halen
 • Een (Nederlands) rijbewijs B
 • Een klantgerichte instelling

Bij de Werkendamse Verwarmingscentrale…

We stellen ons graag aan je voor. Wij zijn als WVC sinds 1 januari 2020 onderdeel van de Kemkens organisatie, een echt familiebedrijf met inmiddels ruim 800 collega’s. De WVC is gevestigd in Werkendam en heeft ca. 110 medewerkers. We bestaan al een lange tijd, sinds 1964 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, warmtepompen, we hebben het allemaal in huis! Je ziet onze bussen rijden in de provincie Noord-Brabant, Zuidholland en regio Gelderland-Zuid. Hier voorzien we ruim 45.000 klanten in duurzame energie-oplossingen. Dit doen we zowel voor particulieren als zakelijke klanten, zoals woningcorporaties.

De Kemkens organisatie bestaat al sinds 1857 en is door de jaren heen uitgegroeid tot 440.000 klanten in duurzame energie-oplossingen. zij zijn ook één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen wij voor een landelijke dekking op het gebied van cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, isolatie en ventilatie. Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers op dezelfde manier werken en weten waar wij als bedrijf voor staan. Wij willen graag de beste service dienstverlener worden en werken dan ook vanuit de volgende waarden: betrouwbaar, professioneel, behulpzaam, attent, daadkrachtig en no-nonsense.

Dit is wat we je bieden:

 • Een fulltime baan met een goed salaris en uitzicht op een vast contract
 • Een bus waarmee je op pad gaat naar onze klanten
 • Goed gereedschap, want dat is het halve werk
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen in de nieuwe technieken, wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kan halen
 • Gezellige en leuke personeelsfestiviteiten
 • Veel vrije tijd! Je krijgt jaarlijks op fulltime basis 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ADV- dagen)

Sollicitatiestappen

Laat van je horen! 

Geloof je in de kracht van gewoon doen? En wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan leren we je graag kennen. Klik op ‘Solliciteren’ en we drinken snel een kop koffie. Of een colaatje natuurlijk.

Solliciteer

Contactpersoon vacature

Harald Philipsen